Huijgens Verhuurbedrijf | De Leemput 23 | 4661 VP Halsteren | Tel: 0164-683926 | Email: Verhuur@huijgens.net |
Tenten Servicegoed Podia Verlichting en Electra Koeling Heaters Springkussens Aankleding en toebehoren Home Contact Links Nieuws
Huijgens Verhuurbedrijf heeft voor elke gelegenheid een tent. Zo hebben wij Aluminium tenten, ijzerenconstructie tenten en pagode tenten. Wij kunnen de tent met verschillende maten bouwen, of een combinatie hiervan. Kortom voor elke gelegeheid hebben we een tent voor U. Onze tenten worden altijd door ons team geplaatst evt. met hulp van de huurder waarvoor wij een korting doorberekenen. Alle tenten worden altijd stormvast verankerd en voor elke ondergrond hebben wij een oplossing om de tenten stormvast te verankeren! Al onze tenten tenten zijn voorzien van gecertificeerde brandvertragende zeilen M2 en de constuctie is van een zware kwalitietsnorm.
Welke tent is het meest geschikt voor u evenement? Hiervoor kunt u het beste telefonische contact met ons opnemen zodat wij samen met u een afmeting en type kunnen bepalen op aangeven van het aantal personen type feest en benodigde ruimte voor buffet, muziek, bar enz. Wij trachten altijd om van te voren te komen kijken of de tent geplaatst kan worden en bij grotere feesten komen wij altijd vrijblijvend even langs om uw wensen door te spreken en zetten we onze ideeen later op papier dmv een situatietekening en een 3D layout van de opzet welke tevens gebruikt kan worden bij evt. aanvraag van een vergunning.
Tenten